Samen is altijd beter

Omdat samen echt altijd beter is…

 

Graag stel ik jou hieronder enkele prominente partners uit mijn netwerk voor.


Woestara is een wondermooi stukje natuur in de Westvlaamse Woesten (Waardamme – Oostkamp), met een rijke geschiedenis.  Niet alleen de robuuste bomen en de hartvormige vijver, maar ook de in ere gehouden gebouwen ademen die geschiedenis uit. Rust, ontmoeting, ontfocussen en een warme, liefdevolle ontvangst door Marielle & Michael.

Woestara is ook mijn favoriete locatie voor mijn workshops.  Om alle redenen hierboven.  En nog zoveel meer redenen.  Weet dat, telkens jij je inschrijft voor 1 van mijn workshops bij Woestara, je meteen ook jouw steentje bijdraagt aan het onderhoud van dit mooie stukje natuur.  https://www.facebook.com/woestara

 


Dit bijzonder boek van een heel bijzonder iemand zet ik graag even in de kijker: moNUmentjes van Liefde, Kracht & Licht.
Geen roman, geen ‘leerboek’, maar een salontafelboek. Een bundeling van Marielle’s kunstwerken door de jaren heen.  Mandala’s vol levensvreugde, die jou doen stilstaan of net doen wegdromen, Jouw gedachten tot rust brengen of net inspireren… Even helemaal terug naar het NU, tijd voor jezelf tussen de hectiek van elke dag door.
Een verzuchting, een “het is OK”. DAT is het salontafelboek moNUmentjes van Liefde, Kracht & Licht.  Zelf aankopen kan je via deze site.

 


Sinds januari 2019 werk ik als freelance loopbaancoach samen met id Punt, een gemandateerd loopbaancentrum.
id punt is een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om te groeien.  Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen.  id punt is ook een netwerk van mensen die gepassioneerd zijn door talent en dialoog. Een netwerk waar id partners elkaar en anderen versterken.

Met onze samenwerking staan wij garant voor een kwalitatieve, persoonlijke, enthousiaste, dynamische aanpak van jouw loopbaanvragen.  Wij aanvaarden de vdab-loopbaancheques.