Omdat samen echt altijd beter is

Graag stel ik jou hieronder enkele prominente partners uit mijn netwerk voor.


Daisy’s websitescan

Daisy is voor mij zo wat je noemt ‘een geschenk uit de hemel’ geweest. Net op het moment dat ik mijn zoveelste websiterenovatie wou starten, kwam zij op mijn pad. In haar aanbod heeft ze een websitescan. In een filmpje gaat ze daarbij door gans jouw website, en bekijkt die vanuit de ogen van jouw bezoeker. Met marketingstrategieën in het achterhoofd geeft ze feedback over alles wat haar opvalt qua layout, qua tekst, qua structuur, …

Vanuit 1 video van amper 1 uur kon ik een praktische todo-lijst opmaken die mij stap voor stap naar een website zou brengen die niet alleen mijn onderneming ondersteunt, maar die ook mij in beeld brengt naar de bezoeker toe.

Heb jij een eigen website? Dan kan ik haar alleen maar aanraden!

*Heb jij een eigen website en wil je ook beroep doen op Daisy voor een websitescan? Geef dan bij de inschrijving zeker HAVAN door, deze code geeft jou een korting van 25 euro! Gewoon omdat jij deze post hebt gelezen! Hoe cool is dat!


Woestara

Woestara is een wondermooi stukje natuur in de Westvlaamse Woesten (Waardamme – Oostkamp), met een rijke geschiedenis. 

Niet alleen de robuuste bomen en de hartvormige vijver, maar ook de in ere gehouden gebouwen ademen die geschiedenis uit. Rust, ontmoeting, ontfocussen en een warme, liefdevolle ontvangst door Marielle & Michael.

Woestara is ook mijn favoriete locatie voor mijn workshops.  Om alle redenen hierboven.  En nog zoveel meer redenen.  Weet dat, telkens jij je inschrijft voor 1 van mijn workshops bij Woestara, je meteen ook jouw steentje bijdraagt aan het onderhoud van dit mooie stukje natuur. 


Loopbaancentrum id.

Sinds januari 2019 werk ik als freelance loopbaancoach samen met id Punt, een gemandateerd loopbaancentrum.
id punt is een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om te groeien. 

Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen.  id punt is ook een netwerk van mensen die gepassioneerd zijn door talent en dialoog. Een netwerk waar id partners elkaar en anderen versterken.

Met onze samenwerking staan wij garant voor een kwalitatieve, persoonlijke, enthousiaste, dynamische aanpak van jouw loopbaanvragen.  Wij aanvaarden de vdab-loopbaancheques.


Salontafelboek: moNUmentjes van Liefde, Kracht & Licht

Dit bijzonder boek van een heel bijzonder iemand zet ik graag even in de kijker:

moNUmentjes van Liefde, Kracht & Licht.
Geen roman, geen ‘leerboek’, maar een salontafelboek. Een bundeling van Marielle’s kunstwerken door de jaren heen.  Mandala’s vol levensvreugde, die jou doen stilstaan of net doen wegdromen, Jouw gedachten tot rust brengen of net inspireren… Even helemaal terug naar het NU, tijd voor jezelf tussen de hectiek van elke dag door.
Een verzuchting, een “het is OK”. DAT is het salontafelboek moNUmentjes van Liefde, Kracht & Licht.  


One.com

Niet echt netwerk, maar toch wou ik even One.com vermelden.
One.com beheert de woonplaats van mijn website (bouwgrond en het adres). Het is gewoon super-easy, ook als je geen kennis hebt. One heeft bovendien een prima Nederlandstalige helpdesk en je kan ook goedkope, maar kwalitatieve hosting aankopen, bijvoorbeeld om een WordPress-site te bouwen. En: ik heb een kortingscode voor als jij zelf ook aan slag wil met jouw eigen website op jouw eigen bouwgrond, met jouw eigen adres.


©2019 HaVan Coaching – Alle rechten voorbehouden