Beweging, HaVan Coaching, Lichamelijke gezondheid, Mind

Mijn ouders rijden oldschool, en daar ben ik trots op!

heerlijk toch, al die verschillende gesprekstopics als je enkele door liefde verbonden mensen samen rond een tafel zet!

Zo kwam tijdens ons familiefeest zaterdag het gesprek opeens op elektrische fietsen.

ik vertelde een verhaal van hoe ik op reis een strakke wind trotseerde op wat voor mij op dat moment een mini muur van Geeraardsbergen leek. En hoe ik opeens gerinkel achter mij hoor. Waarna een  ‘a man twice my age’ mij gezwind inhaalt, de muur in 5 trapbewingen verzwelgend. En hoe ik die paar seconden precies verder van de top leek te glijden ipv er naar toe.

mijn pa antwoordde heel simpel met: “dat is toch helemaal geen schande!” -keilief, ik weet het! ❤

Maar dat is ook de visie van mijn ouders: elk kiest wat hem/haar best past, maar zij gaan voor de motor van het lichaam.

Fietsen is voor hen met spierkracht de pedalen rond draaien, chill, maar toch af en toe eens de hartslag verhogen, zwoegend tegen een windstoot of een helling, en vooral… genieten van de omgeving. Op hun leeftijd vormen ze hiermee waarschijnlijk een uitzondering op de regel. Maar wat een uitzondering!

En ik, ik kan daar alleen maar trots op zijn!