Talent & Loopbaancoaching

Wie komt al eens niet op een kruispunt in zijn leven?  Even totaal niet weten welke richting je uit wil?  Normaal, toch? Een leven is een traject met keuzes en groei.  Elke mens evolueert constant.  Dus af en toe even stilstaan, een andere richting in vraag stellen, evolueren, … het hoort er nu eenmaal bij.

Ook op professioneel vlak is dit eigenlijk heel normaal.  Enerzijds, een gemiddelde loopbaan telt zo’n 40 jaar. Is het nog realistisch om 40 jaar met hart en ziel hetzelfde te doen? 

Anderzijds is het niet voor iedereen even evident om op 18 jarige leeftijd je carrièrepad te kiezen.  En vaak komt pas veel later tot uiting dat het allemaal toch nét niet helemaal ons ding is. 

Maar weet je, dat is ok! En niet onoverkomelijk. 

We zijn allemaal geboren met een pakketje aan talenten.  Een pakketje dat we naar eigen behoefte kunnen combineren, hervormen, ontwikkelen, …
Net zoals je bij het bouwen van een lego-kasteel andere blokjes kiest dan bij het bouwen van een brandweerwagen, kies je in de ene situatie een andere talentencombi dan in een andere situatie.  Waar je dewelke inzet, en hoe, dat is jouw eigen keuze.

Het inzetten van talenten binnen je werkcontext biedt heel wat voordelen! Lees hier dewelke die zijn!

Zoeken we samen even uit waar op vandaag je passie ligt?
Hoe je daar welke talenten voor kan inzetten?
En hoe we dit kunnen vertalen naar de professionele context?  

Vanuit de samenwerking met id. kan een loopbaanbegeleidingstraject bij HaVan Coaching nu ook via loopbaancheques.
Meer info over loopbaancheques, de voorwaarden en hoe ze te bestellen, vind je op de website van de vdab.  Heb je vragen? Contacteer ons!


Tarieven: 
Persoonlijk traject: Met loopbaancheques: 40 euro voor 4 uur, zonder loopbaancheques: 55 euro per sessie van 1u  – Meteen boeken?
Online talentenontdekkingsreis: vijf weken – online – zonder individuele begeleiding – Naar de ontdekkingsreis.
Groepstrajecten: prijzen variëren naar soort workshop en locatie, zie geplande evenementen voor meer info.


                                                                             Volg jij onze Facebookpagina al?