Sparkle & Shine

In onze ‘snelle maatschappij’ kan al eens een behoefte ontstaan aan rust, relaxatie, tijd voor jezelf.  En dat is ok, meer nog, het is een persoonlijk recht!  Want zijn we niet allemaal op ons best als alle jachtigheid uit ons lichaam is verdwenen?  Zitten we niet allemaal het best in ons vel als we heel even tijd maken voor onszelf?

Daar wil ik graag bij helpen! Enerzijds met workshops, maar zeker en vast ook in persoonlijke trajecten!

Persoonlijke trajecten waarbinnen we op zoek gaan naar wat voor jou een goede ontspanning zou kunnen zijn.  Want ja, ook dát is voor iedereen anders! De een loopt zijn hoofd liever tegen een hoog tempo leeg, de ander houdt meer van enkele chille asana’s van de yin-yoga.  Nog een ander heeft meer nood aan ‘expressie’ (al dan niet artistiek).  Wat jouw ontspanning ook moge zijn, we zoeken het samen uit en kijken samen hoe we een gezonde portie kunnen inplannen in je dagelijks leven.

De workshops geven een wijd scala aan ontspannings- en me-time mogelijkheden.  Van zelfexpressie in de vorm van schilderen of andere creatieve uitingen (zoals dans), tot bewegingsworkshops of lichaamsbewustwordingsworkshops.  Je kan het allemaal eens komen ‘proeven’, of er in meegroeien als je graag een reeks volgt.

Wat je ook verkiest, ik kijk er nu al naar uit jou te mogen ontmoeten!


Tarieven: 
Persoonlijk traject: 45 euro per sessie van 1u
Groepssessies: prijzen variëren naar soort workshop en locatie, zie geplande evenementen voor meer info.


Volg jij de Facebookpagina van Sparkle&Shine al?
–>  Volg jij de Facebookpagina van Sparkle&Shine al?