Loopbaancoaching

Wie komt al eens niet op een kruispunt in zijn leven?  Even totaal niet weten welke richting je uit wil?  Normaal, toch? Een leven is een traject met keuzes en groei.  Elke mens evolueert constant.  Dus af en toe even stilstaan, een andere richting in vraag stellen, evolueren, … het hoort er nu eenmaal bij.

Wil jij:

Dan ben je hier aan het juiste adres!
Als loopbaancoach begeleid ik jou graag:

  • bij het ontdekken van jouw talenten, en hoe je die professioneel in kan zetten.
  • bij het ontdekken wat jouw persoonlijke waarden zijn en hoe die jouw professionele keuzes kunnen beïnvloeden.
  • bij het ontdekken welke jobomgeving jou toelaat het beste uit jezelf te halen.

Voor loopbaancoaching sloot ik mij aan bij de door VDAB gemandateerde loopbaancentra Woep’ss en Aures. Vanuit deze samenwerkingen betaal je dit traject makkelijk & voordelig met een loopbaancheque.


Wat anderen ervan vonden?

Lees hier de getuigenis van Kris over het loopbaancoachingstraject dat zij bij mij volgde.


Talent in werk | € 68,00

Een loopbaancoachingstraject omvat:

  • 4-7 coachingssessies
  • thuisopdrachten
  • werkdocumenten
  • bereikbaarheid via e-mail

De waarde van dit traject?

Wat is het jou waard om vol zelfvertrouwen in je job te staan? Om met fierheid en blinkende oogjes anderen over jouw job te vertellen? Om elke morgen vol energie op te staan, en vol goesting naar jouw werk te vertrekken? Wat is het jou waard om naast je professionele leven nog tijd en energie te hebben voor wat jij belangrijk vind?

Jouw financiële bijdrage: loopbaancheque(s), verkrijgbaar via https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding,  onder bepaalde voorwaarden.
Loopbaancheques zijn met hun 40 euro per cheque supervoordelig, gezien de werkelijke waarde van zo’n cheque ligt op 169 euro per uur. 

i.s.m. Woep’ss & Aures

Mijn naam is Vanessa. Sinds 1982 geboren en getogen Roeselaarse (#bluvnplakn). Vanuit mijn coachingspraktijk begeleid ik volwassenen enerzijds rond gezondheidspreventie, herstel en reintegratie na langdurige ziekte. Ik richt me daarbij in eerste instantie op burn-out en andere ‘energiestoornissen’. Anderzijds zet ik mijn ervaring binnen HR en verworven kennis & competenties inzake coachingstechnieken, in als loopbaancoach. Omdat de voldoening van een goede jobinhoud, -condities en -omgeving ontegensprekelijk bijdragen tot het algemeen geluksgevoel. Maar ook binnen het kader van re-integratie blijkt een juiste jobafstemming essentieel.
Mijn motto’s: “LAGOM”: goed genoeg is het nieuwe perfect, uitblinken in genoegzaamheid. En “Talent Maakt Kracht.”


©2019 HaVan Coaching – Alle rechten voorbehouden