Neem Je Tijd

50 students

“we hebben maar een paar minuten tijd
we moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen,
opstaan
en weer doorgaan
we kunnen nu niet blijven
we kunnen nu niet langer blijven staan
een andere keer misschien”
— Herman Van Veen, 1979 —

Herkenbaar?

Klaar om jouw tijd terug in eigen handen te pakken?  Keuzes te maken, prioriteiten te stellen, in functie van JOUW leven?

 

Instructor

Vanessa | HaVan Coaching

Mijn naam is Vanessa. Sinds 1982 geboren en getogen Roeselaarse (#bluvnplakn). Vanuit mijn coachingspraktijk begeleid ik volwassenen enerzijds rond gezondheidspreventie, herstel en reintegratie na langdurige ziekte.  Ik richt me daarbij in eerste instantie op burn-out en andere 'energiestoornissen'. Anderzijds zet ik mijn ervaring binnen HR en verworven kennis & competenties inzake coachingstechnieken in als loopbaancoach.  Omdat de voldoening van een goede jobinhoud, -condities en -omgeving ontegensprekelijk bijdragen tot het algemeen geluksgevoel.   Maar ook binnen het kader van re-integratie blijkt een juiste jobafstemming essentieel. Mijn motto's: "LAGOM": goed genoeg is het nieuwe perfect, uitblinken in genoegzaamheid. En "Talent Maakt Kracht"

5.00 average based on 3 ratings

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Reviews

 • Veerle

  Duidelijk en systematisch opgebouwd

  Ik vind het heel duidelijk en heel systematisch opgebouwd. Je krijgt het gevoel dat je op die manier inderdaad een tool krijgt om duidelijker keuzes te maken voor je bepaalde taken gaat opnemen! Het feit van die badge is ook een leuk idee. Qua inhoud heel goed geslaagd. Ook leuk dat je onmiddelijk een chat room krijgt voor vragen. Je hebt daar wel heel veel tijd in gestopt, denk ik! 😉
 • Munshy

  Bedankt!

  Ik had geen idee hoeveel ik van mezelf verwachtte! Een heel bruikbare tool die ik maar al te graag meeneem in mijn dagelijkse planning! Bedankt voor deze nieuwe inzichten!
 • janaphara

  Briljant!

  Het zit heel goed in elkaar allemaal, en dat allemaal gratis! het is een heel goed systeem om stil te staan bij hoe je met tijd omgaat. De idee van het te koppelen aan die ene zin is briljant, vooral hoe je het dan zo uitwerkt.
Gratis