HaVan Coaching

Wat hebben coachen en sidecar met elkaar gemeen?

Q: Wat hebben coachen en een sidecar met elkaar gemeen?
A: Heuch?

Zoals de meesten van jullie al weten, laat ik me voor bij opstart van HaVan Coaching begeleiden in een ondernemerstraject.  Heel boeiend, heel uitdagend, en vooral … heel leerrijk!  Want coachen en je droom najagen is 1, een bedrijf kunnen opstarten en runnen is nog iets compleet anders, toch?

Het systeem is als volgt: een aantal maanden na elkaar zijn er wekelijkse workshops en opdrachten die ons tot inzichten en vooruitgang moeten leiden.   1 van die opdrachten wil ik graag met jullie delen, benieuwd wat jullie ervan vinden!

De opdracht luidde: Bespreek in 1 minuut jouw idee a.d.h.v. een voertuig.

moto met zijspan, sidecar

Mijn antwoord?  Ik gaf het al weg in de titel: een moto met zijspan (of sidecar)!  En wel om deze reden:

Coachen is samen op weg gaan. Maar ik, als coach, zit niet aan het roer.  Ik bepaal de richting, de snelheid, de route niet.  Maar ik ben er wel, in de zijspan, met een ‘bidonsje nafte’ en een toolbox (en first aid kit – just in case 😉 ).

toolbox, diy, materiaal       ehbo doosje